DSF Jylland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Ny DSF skytte?

Email Udskriv PDF
I DSF regi dyrkes en række forskellige skydediscipliner. Hvis du allerede skyder, så dyrkes nogle af disse discipliner måske allerede i din skytteklub. Hvis de ikke dyrkes i din klub, så kan du jo starte med at tage ud til nogen stævner og se om det er noget for dig.
Hvis du ikke allerede er medlem af en skytteklub, så kan du kigge på vores liste over skytteklubber i Jylland der er specielt aktive indenfor DSF disciplinerne, og se om der ligger en i nærheden af dig.
Et par af vores discipliner kræver at du gennemgår en skriftlig prøve og et 2 dages kursus (sikkerheds- og licenskursus), hvor du lærer en masse omkring de regler der gælder for at man må skyde disse discipliner, samt viser at du er en sikker skytte. Hvis du gerne vil i gang med at tage din licens, så er det første du bør gøre at ansøge om licens. Husk sætte finde det næste licenskursus der passer dig, og skriv det i din ansøgning. Du får herefter tilsendt information omkring den (online) skriftlig prøve, og når den er blevet godkendt, så kan du gå op til sikkerheds- og licenskursus, der indeholder en praktisk prøve. Der afholdes som regel mindst et sikkerheds- og licenskursus i Jylland hvert år. Kontakt Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. for at aftale nærmere omkring licensprøven.
Senest opdateret: Mandag, 04. oktober 2010 00:35