DSF Jylland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Dall IPSC X-Match, 16/12

Email Udskriv PDF

Julematch:

Deltagelse er gratis, medbring en pakke til ca. 50,- til pakkespil efter matchen.

Regionssamling med glögg og æbleskiver afholdes efter matchen. Alle medlemer af DSF foreninger under DSF Jylland (incl. Fyn) er velkommen til regionssamlingen, uanset om de deltager i X-Matchen eller ikke.

Der er IPSC pistol match i Dall, NROI sanktioneret som level II, lørdag den 16/12, planlagt 6 stages med minimum 130 skud.

Største kaliber til denne match er .45

Banerne bygges så første skud falder kl. 09:30, mødetid 08:15 - be there!

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner mandag 11/12 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Hvis du ønsker at blive squaddet en bestemt skytte så skriv navnet i tilmeldingsformularen. Vi kan ikke altid opfylde squadding-ønsker, men vi gør hvad vi kan. Lad være med at skrive du gerne vil på en bestemt squad, da det ikke giver nogen information om hvem det er du gerne vil squaddes med.

Tilmelding lukker d. 14/12 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.