DSF Jylland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

H.Open, 3/9

Email Udskriv PDF

Der er IPSC pistol match i Engesvang, NROI sanktioneret som level II, søndag den 3/9, planlagt 7 stages med minimum 121 skud.

Største kaliber til denne match er .45

Mødetid 08:45, skydningen starter kl. 9

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner mandag 28/8 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her. Squadlisten er her.

Match fee er 130,- inklusiv grillpølse, kaffe og småkager
Der er præmie til 1-2-3 i hver division (ikke kategori)

Hvis du ønsker at blive squaddet med bestemte skytter skal du skrive deres navne i tilmeldingsformularen. Vi kan ikke altid opfylde squadding-ønsker, men vi gør hvad vi kan. Lad være med at skrive du gerne vil på en bestemt squad, da det ikke giver nogen information om hvem det er du gerne vil squaddes med.

Tilmelding lukker d. 31/8 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Kragelundvej 4B, 7442 Engesvang