Resultater

Den anden Rooster Mountain match i år blev velsignet med masser af solskin, og masser af gode stages. I den ene af divisionerne var vinderen måske lidt en overraskelse for mange.
I standard var vinderen måske lidt en overrakselse - det vender vi tilbage til.

I Open vandt Faj Tran fra Sverige ganske overbevisende, nr. 2 og dansk mester blev Frants Pedersen med 89,94%. Steen Franta fik en flot tredieplads med 82,98%. Der var stor jysk dominans i Open med 4 ud af de 5 første pladser.

I Production blev der vendt rundt i forhold til match I, og Jack Rømer vandt foran Henrik Nielsen.

I Standard blev det Finland - eller Hard rock hallelujah country, som en vis RO ville kalde det, som løb med sejren og det nordiske mesterskab, i skikkelse af Matti Manni. Ralf K. Jensen  blev nummer 2 med 91,95% og dermed også dansk mester. Even Skaarer blev nummer 3 med 89,82%. Nr. 2 i DM blev Mats Bäckström, mens nr. 3 blev Bo Stampe Madsen. Vinder i Ladies var Cathrine Tomtlund med 66.41%, og Tine Sødergren blev nr. 2 med 53,37% Liselotte Holbech nåede 3. pladsen på en speed-ticket.

Finland vandt også holdkonkurrencen i Standard, efterfulgt af Danmark, Norge og Sverige.

Alt i alt var det en fremragende match, med hygge om aftenen og besøg helt fra Thailand, og vi kan kun håbe på lige så godt vejr til næste år.

Tak til alle de flittige RO'er og byggefolk som har lagt et stort stykke arbejde i at stable matchen på benene.

Se resultaterne på Rooster Mountain hjemmesiden.