Info om Dall Mini Steel 29/9

Mandag, 10. september 2018 10:04 Mads Peter Bach
Udskriv

For at spare administrativt arbejde ifm. Dall Mini Steel 29/9 vil tilmeldingen foregå på PractiScore.com. For at kunne tilmelde der, skal man oprette en konto, og dette kan man gøre på forhånd, før vi åbner tilmeldingen til stævnet. Jeg regner med at tilmeldingen åbner 16/9, kl. 20.

Betaling foregår kontant, på dagen.

Der er mulighed for at skyde op til 2 divisioner per skytte. Pris per omgang er 80,- Vi skyder 4 stationer, så minimum ammo forbrug er 100 skud per omgang.

Det er muligt at skyde følgende divisioner, i parantesen står hvilken division du skal vælge ved tilmelding):

Dvs. ingen Classic division eller Production Optics, men disse kan skyde i hhv. Standard (ISP) og Open (OPN).
.22 starter fra 45 grader, og behøver derfor ikke trækhylster.
Ligesom ved vores IPSC mini-matches er der ikke nogen præmier.


Vigtigt: Skydetiden er delt op i 4 blokke A & B (09:00 - 12:20) samt C & D (12:20 - 15:40). For at vi på den ene side har hjælpere nok, dels at man kan koncentrere sig om at skyde når man skal skyde, så starter vi op med, at man skyder i en blok og arbejder i den anden. Dvs. hvis man skyder i blok A, så arbejder man i blok B som RO eller hjælper, og vice-versa, og på samme måde for blok C og D. Man kan altså ikke skyde i eksempelvis både blok A og B, eller C og D.


Mødetiden er 20 minutter før, hhv. 08:40 og 12:00.
Hvis der ikke er deltagere nok, forbeholder vi os ret til at aflyse.
Spørgsmål kan rettes til Mads Peter Bach.


Der kræves DSF A eller B licens for at deltage. Der kan kun benyttes kalibre op til .38. Der må ikke anvendes Magnum. Der må ikke anvendes Wadcutter! Minimum projektil mundingshastighed: 200 m/sek.