Dall X-Match 8/12

Tirsdag, 04. december 2018 02:36 Mads Peter Bach
Udskriv

Der er IPSC pistol match i Dall, NROI sanktioneret som level II, lørdag den 8/12, planlagt 6 stages med minimum 129 skud.

Efter matchen er der regionssamling og julehygge med glögg, æbleskiver osv - medbring en pakke til en 25 kroner til pakkespil.

Hvis du ønsker at blive squaddet med en bestemt skytte så skriv navnet i tilmeldingsformularen. Vi kan ikke altid opfylde squadding-ønsker, men vi gør hvad vi kan. Lad være med at skrive du gerne vil på en bestemt squad, da det ikke giver nogen information om hvem det er du gerne vil squaddes med.

Største kaliber til denne match er .45

Banerne bygges så første skud falder kl. 09:30, mødetid 08:15 - be there!

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner tirsdag 4/12 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

DSF Jylland betaler match fee.

Tilmelding lukker d. 6/12 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.