DSF Jylland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Engesvang IPSC Julematch

Email Udskriv PDF

Der er IPSC pistol match i Engesvang, forventeligt NROI sanktioneret som level II, søndag den 28/12, det bliver 7 stages med 120 skud.

Mødetid 08:15 - be there!

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner onsdag 3/12 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Match fee er 80,- som betales på dagen.

Hvis du ønsker at blive squaddet med bestemte skytter skal det skrives i tilmeldingsformularen.

Bemærk at der kun er plads til 36 skytter .. og at banen er godkendt til de nye kalibre.

Tilmelding lukker d. 23/12 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er der links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

-- UPDATE 19/12  --

Det er godt at se at så mange gerne vil deltage - og derfor har vi også valgt at sætte max deltagerantal op til 36 skytter :-)

Zero Mike Armory er også i julestemning og kommer derfor med præmier til vinderne og en lille julesalgsbod med Reload Swiss krudt - vi takker mange gange :-)

Derudover har flere spurgt til hvor man printer scoresheets. Ligesom X-matchen i Dall kører vi et forsøg med elektronisk scoring - så derfor skal I ikke udskrive scoresheets.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Engesvang Skyttekreds' baner: Holten Skydeanlæg, Kragelundvej 4A, 7442 Engesvang