DSF Jylland

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Dall IPSC Open 7, 12/7

Email Udskriv PDF

Der er IPSC pistol match i Dall, NROI sanktioneret som level II, lørdag den 12/7, planlagt 8 stages med ca. 140 skud (medbring rigeligt).

Da der ikke længere skal betales for deltagelse i ICS classifiers har vi taget 2 classifiers med i matchen. Vi opfordrer alle der ikke allerede har et ICS alias, til at få oprettet et alias og oplyse det, når I melder jer til. Når vi får flere med i ICS bliver det muligt for jer bedre at sammenligne jer både på tværs af matches og på internationalt plan.

Vi gør opmærksom på at største tilladte kaliber til denne match pt. stadig er 9mm/.38

Banerne bygges så første skud falder kl. 09:30, mødetid 08:15 - be there!

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner mandag 7/7 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Bemærk: grundet betaling til DSF er match fee 80,-

Eventuelle squadding ønsker skal skrives i tilmeldingsformularen.

Tilmelding lukker d. 10/7 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til pre-udfyldte scoresheets, og til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.

 

 

Vedhæftede fil(er):
Hent denne fil (2014-dio7-wsb-v2.pdf)Dall IPSC Open 7 WSB[ ]1977 Kb